Saturday, November 1, 2014

CABUTAN BERTUAH BAJA GREEN DROPS OLEH GREEN FOLIAR TRADING


         CABUTAN BERTUAH
(1 NOVEMBER HINGGA 30 DISEMBER)


Sertai pertandingan Cabutan Bertuah dari Syarikat Green Foliar Trading dengan setiap pembelian baja Green Drops, Baja Terbaik Asia.


HADIAH UTAMA:
CEK BERNILAI RM500 X 1 DAN 3 BOTOL BAJA GREEN DROPS

HADIAH KEDUA:
CEK BERNILAI RM300 X 1 DAN 2 BOTOL BAJA GREEN DROPS

HADIAH KETIGA:
CEK BERNILAI RM100 X 1 DAN 1 BOTOL BAJA GREEN DROPS

Syarat Penyertaan:
1.    Setiap pembeli yang membuat pembelian dengan kupon akan layak menyertai cabutan bertuah tersebut.
2.    Semakin banyak unit botol baja Green Drops yang dibeli, semakin tinggi peluang anda untuk mendapat hadiah lumayan.
3.    Setiap seorang pembeli yang membuat pembelian akan diberi sehelai kupon yang mempunyai no siri yang berbeza. Untuk pembelian lebih dari 1 botol, no siri adalah sama tetapi jumlah kupon akan bertambah. Contoh: tiga botol baja akan mendapat 3 kupon dalam 1 resit.  
4.    Pembeli yang membuat pembelian menggunakan kupon akan mendapat diskaun RM10 setiap 1 botol dan penghantaran pos laju percuma ke seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
5.    Kupon sah digunakan bermula 1 November 2014 sehingga 30 Disember 2014.
6.    Peserta yang menang cabutan bertuah akan diumumkan melalui telefon @ whatsapp pada 31 Disember 2014 dan hadiah akan dihantar terus ke pintu rumah!
7. Kupon telah mulai diedarkan kepada pembeli-pembeli yang pernah membuat pembelian baja dari kami. Sekiranya anda ingin membuat pembelian tetapi belum menerima kupon yang dihantar oleh pihak kami, sila SMS atau whatsapp Puan Nurul untuk keterangan lanjut.
8. Sekiranya anda ingin membuat pembelian baja dari kami dan masih tidak mempunyai kupon, boleh hubungi kami melalui whatsapp atau SMS ke 0133706529 dan anda akan diberi no siri kupon yang baru dan layak mendapat diskaun dan menyertai pertandingan cabutan bertuah tersebut. .

No comments:

Post a Comment